Swipnet var en av de första med internet i Sverige. Du kunde få en billig internetuppkoppling med hjälp av ett faxmodem för många år sedan. Tele2 köpte dem vilka nu även erbjuder internet genom 3 samt 4 G? Många är kritiska till 3 G tjänsten som inte fungerar ute på landet. Vad tycker du om Tele2:s internettjänster? Hur gillar du supporten? Skriv vad du tycker. Du har möjlighet att ge Tele2:s Swipnets internettjänst betyg med stjärnorna ovanför ditt inlägg. Välkommen med ditt inlägg och röstning.

Driftstörning fasta nätet hittar du här>>> och mobila nätet på denna sidan>>>. Telefon numret till support är 077-225 25 25

[voting]

 

6 Responses to Tele 2 Swipnet

  1. Berra skriver:

    Tycker supporten kan ha en del att hämta. Pratar då om 3G. Kan du detta med smtp, pop3, portar och så vidare har du inga problem men en användare som aldrig hört talas om detta får ofta problem. Har även flera ställen som inte fungerar med 3G. Exemeplvis på skaraslätten och Bohuslän. Ger dem ändå en trea.

  2. citygbg.se skriver:

    Pratade med supporten igår hos en bekant ute på landet som undrade varför han inte fick uppkoppling helt plötsligt. Supporten förklarar för mig att telenor köpt deras mast och att tele2 endast hade kyckats köpa tillgång till 4G här. Frågan är varför tele2 inte talar om för alla dessa användare som betalar upp till 100 kronor per månad att deras 3G inte fungerar längre via tele2? Såklart måste de ju nu byta till telenor för att få sitt 3G. Nej detta är lurendrejeri. Jag ger ändå en tvåa för supporten verkar vara klara över vad de talar om.

  3. Berra skriver:

    Hör nu det är bättre åtkomst ute på landet med Tele2 men tycker ändå det är dåligt att inte användarna får upplysning om nya förhållanden.

  4. […] Tele 2 Swipnet | bredbandsbloggen25 feb 2011 … Swipnet var en av de första med internet i Sverige. … Använd inte den där mcafee som följer med senaste uppdateringen på flash om du redan … […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på