Hallon är en av 3:s tjänster och ser ut att vara någon slags budget tjänst från dem. De har idag 4 olika abonnemang ute på sin hemsida.
Varav två abonnemang och två olika för kontantkort.
Stort abonnemang ger obegränsat med samtal och sms samt 5 Gb surfning, det lilla abonnemanget ger 60 samtal, obegränsad sms varje månad och 0,5 Gb surfning. Det sista räcker ju för dig som bara vill hålla kontakten och inte använder internet så mycket.
Du har två liknande kontantkort, stort och litet. De små kostar 99:- per månad och de stora 249:-
Det som ser bra ut här är att det ser väldigt enkelt ut vilket jag menar ger fler kunder.
Det negativa kan vara att de inte har någon support per telefon vilket säkert kan kännas frustrerande för många äldre kunder.
Har du provat Hallon? Skriv gärna vad du tycker och ge ett betyg ute på Hallon>>>

 

One Response to Nu provar vi Hallons mobila bredband

  1. […] Tror vi är många som upplevt dålig support. Comhem var vilsna förra året och hyrde sin support tjänst via något skumt call center företag förra året. De bytte snabbt upp sig. Likadant telia var länge ute och ”cyklade” med sin support. Jag upplevde även några konstigheter med det nya Hallon för två år sedan. Man ringde mi från Hallon och bad mig prova deras mobil abonnemang. Jag berättade om denna bredbandsblogg och att jag skrev om olika bredbandsleverantörer här. Jag frågade även hur bra detta abonnemang skulle fungera utomlands. Som i Danmark. Här sade supporten att detta skulle inte ge några problem alls. När jag så kom över till Kastrup fick jag ett meddelande att nu har jag inget internet och att jag skulle betala en massa pengar för att få tillbaka det. Jag skrev några rader om Hallon här>>> […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på