Det är svårt att hitta påskägg idag till vårt windows system men jag hittade ett tips ute på computerworlds nättidning angående androids påskägg.
Gå in i inställningar på din smartphone(om du kör android förstås), knacka på android version ett antal gånger på rad, snart kommer du att se jelly bean ikonen och på den knackar du ungefär fem gånger för att sedan hålla fingret tryckt på ikonen. Nu dyker det helt plötsligt upp ett spel vid namn ”flappy bird” och det ser ut så här:
android-paskagg
Meningen är väl att du skall undvika ”flappy birdsen” med din egen jelly bean eller någe liknande. Kul idé i vilket fall.
Du har ett tiotal till andra smartphones på samma sida. Se mer här>>>

Det är ju bara en vecka kvar till nättidningarnas första april skämt. Vi får väl se hur det står till med fantasin i år. Jag återkommer.
Har du några i din lokala nättidning så skicka mig dem gärna. Var snäll skriv om du vill jag skall avslöja var tipset kommer ifrån. Och om du vill ha din webbplats med.
[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på