Jag har skickat mail till kundservice men inte fått något svar. Skickar ett även idag. Får se hur lång tid det tar här innan svar. Ser ut som om vi skall dra ner betyget avsevärt för comhems bredband.
Ute på driftinformation kan du läsa några frågor och svar
“Frågor & Svar:
När ska det fungera? Vi arbetar tillsammans med leverantören att få till en lösning, vi löser problem allt eftersom och de värsta problemen hoppas vi kunna åtgärda till torsdag förmiddag, så att alla kunder har tillgång till sin mail. Resterande fel fortsätter vi med men har ingen beräknad klartid på.

Varför är brevlådans storleksutnyttjande inte längre synlig i webbmailen? Det är en funktion som inte fungerat som den ska, vi har temporärt tagit bort den, men den kommer att återinföras så småningom.

Det går inte att spara namn/lösenord längre med webmail, ska det vara så? Nej det ska inte vara så. Det är en av de fel som vi prioriterar att hitta en lösning på.

Man loggas ut efter 2 minuters inaktivetet, ska det vara så? Nej det ska inte vara så. Vi tror att vi kommer ha en lösning på detta senast mitt på dagen torsdag.

Vissa webbläsare fungerar inte, bland annat IE 10, är det normalt? Vår ambition är att alla nyare webbläsare ska fungera. Under tiden vi jobbar med det problemet rekommenderar vi att kunder använder en alternativ webbläsare för att komma åt sin mail.

När jag ansluter via min mobiltelefon står det att mobilen eller läsaren inte stöds, vad kan jag göra? Det ska fungera på de flesta nyare smart phones. Men det är problem med vissa mobiler, bland annat HTC One och HTC One M8. Ofta fungerar det att använda en annan läsare än den som är standard, exempelvis Chrome fungerar normalt.

Fler frågor och svar kommer publiceras under torsdagen.”
Kan det vara för att de har bitit sig själva i svansen men den där antika tivotjänsten de har satsat massor med pengar på? Kan det vara tid att byta VD? Ja, jäg är säker på att vi snart får svar på vad som händer framigenom inom några veckor..

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på