dir-857
Med den nya DIR-857 surfar du trådlöst med upp till 900MB. Du har även en GB-port till ditt bredband och fyra LAN-portar med GB. Man använder 5GHz för streaming media som film, spel och bilder. Man använder shareport på denna med USB 3.0 uttag. Med shareport kan du koppla in andra datorer, hårddiskar, printer och annat med hjälp av en USB-sladd och sedan dela det med alla andra uppkopplade datorer via trådlöst eller kablat nätverk och USB. Detta skall vara den snabbaste hemmaroutern du kan köpa just nu. Se mer här>>>

 

2 Responses to D-Link visar en ny monster router

 1. Baeckis skriver:

  Jag tycker nog att ni kan vara aningen mer korrekta med benämningarna. Surfa med upp till 900MB (MegaByte!!!???). Mb/s borde det väl stå!? Jag tror ej heller att routern har en GigaByte-port. Gissar att det även här har med överföringshastighet att göra och då känns det som att Gb/s borde vara en mer korrekt beskrivning av vad det gäller.

  Ordmärkare? Språkpolis? Gubbgrinig? Jajjamen, alla tre! Tycker dock inte att det är helt oviktigt att använda ett korrekt språk när man skriver för andra.

  • drivrutiner.net skriver:

   Ja, o.k Baeckis, 900MB är 900 MegaBit. Det går 8 Bit på en byte. Det vill då säga 112 Megabyte per sekund. GigaBit-port har du på flera routrar idag och dessa används mest till själva gateway. Alltså den porten som är kopplad till DSL eller nätet på LAN eller WAN. Med LAN menar jag Local Area Network(lokalt nätverk) och med WAN Wide Area Network(stora nätverket typ internet).
   Du är inte gubbig eller grinig. Det är bra med kritik på sådana här grejer. Tack för kommentaren.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på