Hallon är bredbandsoperatören 3 som vill erbjuda ett billigare mobilt bredband. De påstår sig ha täckning för 99% av Sveriges befolkning. Vi skall se om detta stämmer. Du ser deras egna täckningskarta på hallons mobiltäckning>>> Har du provet Hallon? Skriv vad du tycker nedanför.
Så här ser första testen på bredbandskollen ut.
Bredbandskollen
3,22 Mb ned men inte mer än 0,14 upp. Ja, det går att använda men blir lite trögt när du skall uppdatera bloggen genom din smartphone.
Jag fick tillfälle att prova bredbandskollen med hjälp av en samsung galaxy trend. Jag provade på ett ställe jag vet andra har haft problem och blev överraskad.
Bredbandskollen-hallon
Denna visar 2,888 Mbit ner och 3,238 upp vilket jag tycker är godkänt. Fungerar faktiskt med media och mycket annat. Det jag blir besviken på att nätet försvann när jag kommer till utlandet. Vid gränsövergången till Danmark får jag ett meddelande att min surfpott var slut och att jag var tvungen köpa mer för att kunna fortsätta surfa och använda google maps eller liknande. Det var inget jag hade sett förr. Det vill säga skall du använda ett abonnemang i utlandet så välj ett annat. Jag fick varken kontakt med 3 nätet eller något annat och vill inte betala extra för att få lov att använda det här. Jaja, du får vad du betalar för. De försöker nu lura på en massa människor via callcenters abonnemang genom att ringa upp dig och sedan erbjuda dig tre eller sex månaders gratis abonnemang. Kan vara en idé om du har dåligt med pengar och behöver mobilsurf och telefon ett tag men glöm inte att avanmäla dig efter perioden är slut annars tickar pengarna iväg utan att du vet om det. Det är inte så mycket visserligen, 249 :- per månad, men har du glömt att du har ett abonnemang här betalar du nästan tretusen per år utan att veta om det.

Hallon ger även kontantkort du kan använda till att börja med. Praktiskt om du behöver ett reservnät ute. Se mer här>>>

Driftstatus hittar du här>>> och telefon nummer till företaget Hi3G access är 076-333 33 33

[voting]

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på