Många internetleverantörer har kammat sig och faktiskt blivit lite bättre. Därför lägger jag in en ny omröstning här med möjlighet att ge ett nytt betyg eller omdöme. Skriv gärna en motivering till varför du röstar som du gör ovanför betyget. Betyget hittar du längst ned under din kommentar. Du har möjlighet att ge betyg 1 till 10 på denna skalan. Jag sammanställer omdömena till nästa årsskift och ser vem som klarar sig bäst. Ge betyg på support, tillförlitlighet, täckning(när det gäller mobilt bredband) och vad du får för pengarna. Tycker du jag saknar någon bredbandsleverantör så var snäll och lägg till detta på internetleverantör saknas.. Välkommen med din åsikt om olika leverantörer. OBS!!! Du måste vara inloggad för att kunna ge ditt omdöme. Du loggar in längst ner på sidan.

Bredband2

Bahnhof

Bredbandsbolaget

Comhem

Tele-2(fd swipnet)

Telenor

Telia

Comwiq

Glocalnet

3

Joors

Wifog

Hallon

Bravo Bredband

 

9 Responses to Ge ditt omdöme på din bredbandsleverantör, kolla vad andra tycker.

 1. […] Ge ditt omdöme på din bredbandsleverantör, kolla vad andra tycker. […]

 2. bl skriver:

  Det har faktiskt hänt en del. Supporten är den viktigaste tycker jag och de klarar sig fortfarande fint.

 3. […] Ge ditt omdöme på din bredbandsleverantör, kolla vad andra tycker. […]

 4. cb skriver:

  Vi saknar också BOXER som leverantör av bredband

 5. cb skriver:

  VARNING för BOXER som bredbandsleverantör!

  Jag har dessvärre drabbats av BOXER och deras kundsupport. Jag hade ett abonnemang ett tag men gav upp efter supporten misslyckats med att lösa några tekniska frågor. De svarade inte ens. Nu har jag försökt i 3 månader att avsluta abonnemanget utan att lyckas. Så akta er för BOXER om ni vill ha bekymmersfri support. Deras kundhantering är en katastrof!!

  • drivrutiner.net skriver:

   Hejsan CB och stort tack för ditt inlägg. Kan jag fråga var det fiber trippel du har beställning på eller endast Bredband?
   Var det routern, trådlöst, med kabel, TV, telefoni eller något annat som inte fungerade?
   Hur har du försökt avsluta abonnemanget? Har du ringt, skickat mail eller skickat tillbaka fakturan per post med ett streck över?

 6. bredbandfiber skriver:

  Riktigt bra inlägg men måste lägga till en leverantör som jag själv tycker funkar felfritt och det är faktiskt Ownit. Inte många som hört talas om dem men läste bla på https://bredbandfiberbästitest.com om dem och beställde sedan för att testa. Varit nöjd sen dess :)Ta gärna med dem i listan!

  • drivrutiner.net skriver:

   God morgon Anders och tack för ditt inlägg. Varför jag har väntat med Ownit beror på att de inte hade etablerat sig så mycket i Sverige ännu. Jag har nu lagt till en sida och väntar på att de skall hinna komma ut på fler ställen Jag ser de har fått oväntat bra recensioner och hoppas de fortsätter utvidga sitt nät. Det jag ser positivt på är deras goda omdöme om support.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på