- Om bredbandsbloggen
- Bredband2
- Bahnhof
- Bredbandsbolaget
- Comhem
- Internetleverantör saknas
- Tele 2 Swipnet
- Telenor
- Telia
- Länkvänner
- Comwiq
- Glocalnet
- 3 mobila bredband
- Joors
- wifog
- Hallon
- Bravo bredband
- Cookies
- Ge ditt omdöme på din bredbandsleverantör, kolla vad andra tycker.
- Boxer
- Fellos
- Halebop
- Intressanta bloggar om säkerhet på nätet.
- Intressanta bloggar om IT support
- Vimla
- Ownit Bredband
- Roliga reklamfilmer
Comwiq har vi mest sett som leverantör av uppkoppling till mobilen. Man har även haft mobilt bredband ett par år. Du kan nu handla ett startpaket på ICA och på nätet. Du betalar bara när du surfar. Ungefär som deras gamla kontantkort till mobilen. Du kan även få denna typ av bredband via kontantkort på många av de andra men comwiqs mobila bredband kostar från 145:-/månad och då får du fria samtal/sms/mms samt 1 Gb surf. Kan vara något för dig som bara vill kunna ringa, svara mail och surfa. Skall du titta på filmer får du räkna med en något högre kostnad per månad.
Du ser driftstörningar här>>> och kontaktar dem på telefon nummer 0772-212121
11 Responses to Comwiq
Lämna ett svar Avbryt svar
Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
januari 2021 M T O T F L S 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 iis.se bloggflöde
- Studerande allt mer negativa till sin egen skärmtidMer tid på internet, sämre undervisning och större missnöje med sin egen skärmtid. Internetstiftelsens rapport Svenskarna och internet 2020 visar att vårens omställning till distansundervisning har gjort de studerande mer negativa till sin digitala vardag. Inlägget Studerande allt mer negativa till sin egen skärmtid publicerades först på Internetstiftelsen.
- Svenskarnas digitala liv under pandeminHur har coronapandemin påverkat våra liv och våra digitala beteenden? Läs mer om resultaten från Svenskarna och internet 2020, hur den gjorts och hur pandemin påverkat vad vi gör på nätet. Inlägget Svenskarnas digitala liv under pandemin publicerades först på Internetstiftelsen.
- Så har internetvanorna förändrats de senaste 20 årenTillgången till internet har radikalt förändrat vårt sätt att leva och umgås. Här listar vi de förändringar som har påverkat våra internetvanor mest sedan millennieskiftet. Inlägget Så har internetvanorna förändrats de senaste 20 åren publicerades först på Internetstiftelsen.
- Så startade Sveriges äldsta undersökning om våra internetvanorI 20 år har undersökningen Svenskarna och internet sökt svaret på hur internet påverkar människor och samhället. Men hade det inte varit för en nyfiken journalist i Gävle hade undersökningen kanske aldrig blivit av. Inlägget Så startade Sveriges äldsta undersökning om våra internetvanor publicerades först på Internetstiftelsen.
- Möt desinformationsexperten Renée DiResta på InternetdagarnaRenée DiResta är en av världens ledande experter på digital propaganda och spridningen av vilseledande information på sociala nätverk. I november gästar hon Internetdagarna för att tala om hur både sant och falskt om coronaviruset frodas på nätet. Inlägget Möt desinformationsexperten Renée DiResta på Internetdagarna publicerades först på Internetstiftelsen.
- Därför är det viktigt med programmering i skolanIdag är programmering en del av läroplanen i grundskolan. Men om alla barn inte ska bli programmerare varför är det ändå så viktigt att kunna koda? Inlägget Därför är det viktigt med programmering i skolan publicerades först på Internetstiftelsen.
- Möt robotforskaren Kate Darling på InternetdagarnaKate Darling studerar den nya teknikens etiska konsekvenser, och hur samhället kan förbereda sig på AI-revolutionen. I november gästar hon Internetdagarna för att tala om det fördjupade samspelet mellan robotar och människor. Inlägget Möt robotforskaren Kate Darling på Internetdagarna publicerades först på Internetstiftelsen.
- Möt den digitala antropologen Payal Arora på InternetdagarnaPayal Arora studerar digitaliseringen hos världens fattigaste och vad som händer när nästa miljard människor tar steget ut på nätet. I november talar hon på Internetdagarna. Inlägget Möt den digitala antropologen Payal Arora på Internetdagarna publicerades först på Internetstiftelsen.
- Vad är ett demokratiskt samtal i en digital tid?De sociala plattformarna är där vi tar del av nyheter, kunskap och umgås. Det är också en plats för desinformation, propaganda och näthat. Hur säkrar vi ett demokratiskt samtal i en digital tid? Inlägget Vad är ett demokratiskt samtal i en digital tid? publicerades först på Internetstiftelsen.
- Hur säkert är ditt uppkopplade liv?I oktober genomförs den nationella kampanjen ”Tänk säkert” av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, och Polisen. Tillsammans med samarbetspartners belyser man digital kompetens och informationssäkerhet på nätet. Inlägget Hur säkert är ditt uppkopplade liv? publicerades först på Internetstiftelsen.
- Studerande allt mer negativa till sin egen skärmtid
Hackernews
- Targeted Phishing Attacks Strike High-Ranking Company Executives 26 januari, 2021
- TikTok Bug Could Have Exposed Users' Profile Data and Phone Numbers 26 januari, 2021
- vCISO Shares Most Common Risks Faced by Companies With Small Security Teams 26 januari, 2021
- Enhancing Email Security with MTA-STS and SMTP TLS Reporting 26 januari, 2021
- N. Korean Hackers Targeting Security Experts to Steal Undisclosed Researches 26 januari, 2021
- Beware — A New Wormable Android Malware Spreading Through WhatsApp 25 januari, 2021
- Pen Testing By Numbers: Tracking Pen Testing Trends and Challenges 25 januari, 2021
- Exclusive: SonicWall Hacked Using 0-Day Bugs In Its Own VPN Product 25 januari, 2021
- Beware! Fully-Functional Exploit Released Online for SAP Solution Manager Flaw 24 januari, 2021
- Experts Detail A Recent Remotely Exploitable Windows Vulnerability 23 januari, 2021
news
Säkerhetsbloggen
J Vaughan Nichols
- In a SaaS world, Tucows closes the Internet shareware barn doors 26 januari, 2021
- Not another Windows interface! 12 januari, 2021
- Fast, faster, fastest: a history of supercomputers from the CDC 6600 to Fugaku 10 december, 2020
- Apple takes the Mac to the cloud 8 december, 2020
- Mass-market Windows on the cloud will be here in the spring 9 november, 2020
- DOJ's antitrust fight with Google: how we got here 20 oktober, 2020
- WTH is happening with Office 365? 13 oktober, 2020
- At this point, 5G is a bad joke 17 september, 2020
- Four operating systems: One device. How the Chromebook will become the universal laptop. 10 september, 2020
- Is Microsoft finally getting its Windows update act together? 12 augusti, 2020
computerworld
- The secret to shuffling around emails in Gmail 26 januari, 2021
- Apple promises something ‘new and wonderful’ 26 januari, 2021
- In a SaaS world, Tucows closes the Internet shareware barn doors 26 januari, 2021
- What's in the latest Edge update? Password monitor and vertical tabs 26 januari, 2021
- Office 365: A guide to the updates 25 januari, 2021
- Microsoft to integrate Teams with SAP as partnership expands 25 januari, 2021
- Why smart homes are the future of the smart enterprise 25 januari, 2021
- Decoding Microsoft Defender’s hidden settings 25 januari, 2021
- Is Windows 10X a Chromebook killer? 25 januari, 2021
- How apps can help you build a healthier WFH office 22 januari, 2021
Har nu provat comwiq kontant 3g surf och har ingen direkt positiv upplevelse av detta bredband. Meningen var att jag skulle nå internet i skogarna mellan Karlskoga och Örebro. Jag fick ingen uppkoppling och efter att ha ringt deras support får jag till svar att det inte fungerar här. Jag vill inte rekommendera detta bredband till någon. Jag ger det en etta.
Har nu även provat detta mobila bredband i Göteborg och här får man inte heller någon kontakt med internet. Nej, fungerar inte. Jag ger det en etta.
Jag gjorde en liten undersökning av hur bra comwiq kontantsurf klarade sig på tåget mellan Göteborg och Köpenhamn.Anledningen är att jag tycker det är svindyrt och handla ett surfkort som kostar 100:- bara för att få surfa 3 timmar på tåget. Med comwiq får du en hel dag för 29 :-. Men jag upptäckte snart att man får vad man betalar för. Jag tycker ändå det är mer prisvärt med comwiq surf då jag ju kan surfa åtminstone det dubbla för 29:-
mellan Kungsbacka och Göteborg kan du surfa även om det går segt. Här har vi 1,58 Mb ner och 0,33Mb upp.
När vi närmade oss varberg var det dock dåligt. 0,09Mb ner och 0,33Mb upp. Har du tur kan du skicka email.
Vif Falkenberg hittade jag en någorlunda punkt på station. Här hade jag helt plötsligt 2,13 Mb ned och 0,33 Mb upp. Det varade doch inte länge.
Här bröts all anslutning till någonting som kan kallas internet. Jag var utan internet i säkert en timma.
Det var inte förrän i Lund det började röra på sig igen. Här har jag 0,46Mb ned och 0,30 Mb upp. Går att surfa med även om det är trögt.
I Malmö började jag få bättre uppkoppling. Hela 2,63 Mb ned och 0,34 Mb upp.
Ja, mellan Hamstad och Falkenberg, samt även förbi Varberg har du dålig uppkoppling på det mesta. Även mobil-telefon. Kan bero på att man inte vill bygga ut masterna här nere. Kan ändå rekommendera qomwiq surf på denna sträckan om du inte vill betala det vita ur ögat för att komma åt internet på sträckan.
Om det gäller bra uppkoppling på resan skulle jag rekommendera gobybus istället. Visserligen kan det vara lite si och så med att allt fungerar men mestadels har du gratis trådlöst internet på bussen och när den fungerar är den bra.
[…] Comwiq […]
[…] Comwiq […]
Du kan se på supportens täckningskarta att det inte finns någon täckning för 3G över Halland. Eller mycket dåligt i vilket fall. Nej, i Halland skall man välja någon annan 3G leverantör än comwiq.
Satt på tåget mellan Degerfors och Göteborg i veckan. det märkliga var att kontantkortet inte frågade efter kod utan bara kopplade upp sig. Jag kunde surfa, skypa och maila på vissa sträckor. Förbi Skövde och Falköping försvann dock uppkopplingen. Någon som vet om det har hänt något med deras uppkoppling till 3G?
[…] Comwiq […]
[…] Comwiq […]
[…] Comwiq […]