Comhem finns i minst 1,4 miljoner hushåll idag. Comhem var en av de första som kunde erbjuda 100 Mb och introducerar nu 500 Mb. Vad tycker du om deras bredbandstjänst? Är det något du tycker är bra eller dåligt? Du har möjlighet att ge Comhems internettjänst betyg med stjärnorna ovanför ditt inlägg. Välkommen med ditt inlägg och röstning. Du kan se driftstörning här>>> och ringa dem på

90 222

(från utlandet +46-771 55 00 00)

[voting]

 

22 Responses to Comhem

 1. drivrutiner.net skriver:

  Tycker det fungerar bättre än hos de flesta andra leverantörer. Visserligen har du ofta problem med upload. Det vill säga om du skall ladda upp något till en ftp, skicka ett mail med en fil och liknande men vi som har 100/10 Mbit har ibland ända upp till 130Mbit ner vilket måste räknas som godkänt jämfört med många andra.
  Comhem får en fyra.

 2. citygbg.se skriver:

  Tycker det fungerar för det mesta. Vi hade lite problem i onsdags men det hade ju hela europa för att någon fepplat med en router någonstans. Tycker dock det kan bli dålig upload men jag ger dem ändå en fyra.

 3. webbgbg.se skriver:

  Comhem är nog det bästa i dagsläget. Ger också en fyra.

 4. yahoo skriver:

  Tycker comhem fungerar. Kan vara lite besvärligt innan man lär sig stänga av NAT väggen i netgear cg3100 men när du väl fått den ur funktion brukar den fungera. Kan även vara dålig hastighet vid sextiden på kvällarna när alla skall ladda hem film och dyligt.

 5. Berra skriver:

  För tillfället riktigt bra bredband. Får väl hoppas deras 200 Mbit kommer med bättre upload. Ger dem en trea.

 6. Hakan skriver:

  Är nöjd med mitt bredband XXL hos Comhem än så länge, har bara varit kund i någon månad. Gjorde precis bredbandskollen och enligt den har 112 mbit ner och 11 mbit upp, vilket ju är bättre än vad som utlovas.

 7. gbg skriver:

  Har även jag bra erfarenhet av comhem. Händer att de krånglar som på nyår men det ligger uppe i allafall 99%. Jag ger dem en fyra.

 8. pilegarden.se skriver:

  Det jag hör om dem är bara positivt. Tycker vi kan ge dem en fyra.

 9. gbg skriver:

  Vi hade problem här i Göteborg igår eftermiddag. Plötsligt bara 45 Mbit ner och 7 Mbit upp under flera timmar.
  När jag mäter på tptest.se nu får jag 113 Mbit ner och 11.76 upp så det kan ha att göra med trafiken på nätet.

 10. Kantza skriver:

  Hej,
  Jag bor i Göteborg och har haft stora problem den 19 och 20 juni. Vi har 200 Mbit men har bara kommit upp i 35Mbit upp som mest och runt 5 Mbit ner. På Comhems sida står det ingenting om driftstörningar i Göteborg. Idag på morgonen kom jag upp i 125Mbit upp, vilket inte är lysande men väl får betraktas som acceptabelt. Är det någon som vet vad detta har berott på och om det är åtgårdat nu. Eller beror det på att den sista mätningen gjordes på morgoen vid 7-tiden och de andra har gjorts på kvällen? Kommer det att vara lika eländigt ikväll igen när jag mäter?

  • gbg skriver:

   Hejsan Kantza, du skriver 125 Mb upload. Kan det vara riktigt? Du måste mena 125 ned va?
   Idag på eftermiddagen har vi bara 41 Mb ned och det är väl inte det bästa resultatet. Det verkar vara överbelastat när folk kommer hem från jobbet. Vi här i södra Göteborg upplever oftast detta på eftermiddagar mitt i veckan. Får väl hoppas vi får 200 Mb snart här nere.

 11. gbg skriver:

  Idag på morgonen, 30 Oktober 2011, har vi problem med nedladdning. Får 41 MB på 100-nätet. Blir tufft om man arbetar mot webben. Skall se om det fortsätter i eftermiddag.

 12. gbg skriver:

  Nu, mitt på dagen har jag endast 4,53 Mbit nedladdning. När jag sedan tittar på driftinformation för mitt område står det ”Tyvärr saknar din fastighet Com Hem-anslutning”. Vill det säga jag har blivit av med denna under förmiddagen? Det går inte heller att nå någon på kundservice då telefon ligger nere. Verkar dock som om tv fungerar.

 13. gbg skriver:

  ringde comhems support och en Mikael här talade om att den där driftinfor inte är att lita på. Han berättade att det fanns en ny firmware som laddades in när jag startade om modemet. Det tog ett par minuter och nu har jag, åtminstone, 55 Mbit ned och 11,19 Mbit upp. Ja, bättre än förut i alla fall.

 14. drivrutiner.net skriver:

  Sitter just nu, klockan 15:06 en redag eftermiddag och laddar ner med 98,95 Mbit och upp med 11,34 och använder 100/10 . Det tycker jag är godkänt. Är det någon som provat 200Mbit från comhem ännu?

 15. drivrutiner.net skriver:

  Vi har problem med mailen idag på morgonen den 31 Maj. När man ringer kundservice ber man oss att kontakta dem senare. Varken utgående eller ingående mail fungerar, dvs pop3 och smtp har kraschat. Mailservern har inte fungerat sedan 06:30 idag. Skall se om det går att få tag i kundservice senare.

 16. drivrutiner.net skriver:

  Idag kan du inte ens pinga comhem.se . Den ligger helt nere. Har internet men samma problem med pop3. Frågar efter lösenord men jag kommer inte åt http://www.comhem.se vilket vill säga jag inte har en chans att ändra lösenord eller kolla mailen via webbmail. Skall se om det finns en möjlighet att nå kundsupporten senare.

 17. drivrutiner.net skriver:

  Jag pratade med en Louis Nilsson nu på morgonen och hon visste inte om att de hade problem. När jag talar om för henne att deras hemsida ligger nere säger hon att det finns ett mail som säger detta. Jag talar om för henne att vid spårning, traceroute, får jag stopp vid 81-228-116-41.link.se.telia.net och ip adress 81.228.116.41
  Ser ut som om telias nät inte hänger med. Jag misstänker att supporten blivit hyrd av något call center för det var inte alls samma kunnande som när du pratar med härnösand.

 18. 08 skriver:

  Har nu fått hem 500 MB bredband men är inte nöjd. Får, på sin höjd, 200 MB och då med en räkning på 900 :- i månaden. Nej jag tror jag byter ner mig igen.

 19. drivrutiner.net skriver:

  Även computer sweden kritiserar comhems 500 MB De skriver att de får, på sin höjd, 300 MB och att det varit en riktigt trög start för denna lina. De har endast skickat ut 200 modem som det ser ut nu. Nej, de får nog vänta lite innan de får full respons på detta bredband. Antar de inte har nog med kunder innan de är nere på 600:-/månad. Vi har även frågat om vi kunde prova det i 2 veckor men har inte fått något svar. Antar de själva inte är nöjda ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på