Bredbandsbolaget har cirka 500000 användare i Sverige och har varit ganska populärt. Nu har det dock förekommit vissa störningar som att man inte kan komma åt sin mail, internettjänsten strejkar och så vidare de senaste åren. Vad tycker du om bredbandsbolagets tjänster? Håller de vad de lovar? Hur fungerar supporten här? Skriv vad du tycker. Du har möjlighet att ge Bredbandsbolagets internettjänst betyg med stjärnorna ovanför ditt inlägg. Välkommen med ditt inlägg och röstning.
Ser idag ut som om du även har möjlighet till 1GB fiber för 499:- per månad första året om du bor i ett hus som redan har fiber. Det går inte med comhemhus men kan tänka mig du har möjlighet att byta till dem om du idag använder telia eller framtidens fiber. Någon som har provat?

Bredbandsbolaget är, numera, upptaget av telenor. Du söker därför hjälp på telenors hemsida>>>. Du kan även ringa dem på 020-222 222 eller 0455-331 000

[voting]

 

8 Responses to Bredbandsbolaget

 1. drivrutiner.net skriver:

  Var hemma hos en kamrat igår var han betalade för 24 Mbit. När jag mätte med TPTest had han bara 6 Mbit ner och 0.3 upp. Nej denna är inte bra. Tycker detta ser väldigt dåligt ut.
  Jag ger en 2:a i betyg

 2. webbgbg.se skriver:

  bredbandsbolagets adsl har varit bättre. Kanhända det börjar bli trångt på telenätet nu. Vill dock ge BBB en trea för det fungerar ju för det mesta.

 3. windows skriver:

  Tycker det fungerar men adsl via telelinan är väl inte optimal. Det fungerar så jag ger det en trea.

 4. Berra skriver:

  Tycker det fungerar för det mesta. Kan ge lite problem på kvällar men det fungerar. Får en trea från mig.

 5. Tord skriver:

  Mitt har funkat bra bortsett förra året då jag bredbandet la av flera dagar en gång och hela året var skit, till och med så att flera hotade att byta. Jag har 24/1 ADSL och får ut ca 15/1 på bredbandskollen. Jag gillar dock inte det höga månadspriset som bredbandsbolaget har. Jag betalar 477:-/mån. Har kollat på NetAtOnce som tar 249:- för samma bredband hastighet som jag har nu. Nån som känner till om dom är pålitliga?

 6. drivrutiner.net skriver:

  Menar det är nya tider nu. Har för mig även bredbandsbolaaget har fiber med upp till 60 Mbit. Bor du i ett större samhälle borde det finnas möjligheter för fiber här.
  Tord du glömde ge ett betyg på bredbandsbolaget. Du klickar 1,2,3,4 eller fem stjärnor längst upp i inlägget.
  Tack för din kommentar förresten.

 7. gbg skriver:

  Tycker den kan vara besvärlig. BBB har varit mycket bättre. Jag kan ge den en tvåa

 8. pilegarden.se skriver:

  Nej BBB har varit mycket bättre. Nu får den bara en tvåa av mig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på