Nu börjar även Boxer ge sig in i leken med bredband. Jag ser ett pressmeddelande från Juni förra året där telia meddelar de får en ny tjänsteleverantör i sina nät.
Boxer ny tjänsteleverantör i Telias öppna fibernät , efter det kommer ip-only i oktober och vad jag får att veta från deras support introducerades tjänsten för privata bostäder i November förra året.
Tyvärr har du fortfarande inte tillgång till deras nät så länge du bor utanför storstäderna. Du behöver fiber fram till bostaden för att kunna abonnera på deras bredband. Fiber introducerades hos Boxer i November förra året, 2014, och du kan idag beställa paket med både bredband, tv och telefon hos dem. Priserna liknar mycket dem du hittar hos comhem och telia fiber. Runt 500 kronor i månaden för 500 MB. Däremot skiljer sig priset för tv abonnemang kraftigt.

Ser de får väldigt dålig kritik på sina tv abonnemang de levt på sedan 1999. Boxer är en del av teracom som ju marknadsför de flesta tv kanaler i Sverige.  Tycker det ser ut som om de inte är direkt populära ute bland kunderna på sina tv abonnemang. På trustpilot är det bara människor som klagar. Kommer detta att hända även med deras bredband? Har du någon erfarenhet av deras bredband? Den kontakt jag hade med boxers kundsupport i dag tycker jag fungerade alldeles utmärkt. Det enda jag tyckte var tråkigt var den långa tiden det tog för mig att få svar på mina frågor. Annars tyckte jag supporten gjorde allt för att svara på mina frågor. Jag ger supporten ett bra betyg. Jag har dock inte själv stött på deras bredband ännu så här behöver jag lite hjälp. Var snäll skriv ett omdöme.

Du hittar deras kundtjänst här>>> och du kan även ringa till 0771211000 för att få kontakt.

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på