Skall se vad jag hittar här. Några är ganska festliga faktiskt. Flashback har hittat flera. Sydsvenskan skriver polisen skall utöka övervakningen i Malmö genom att släppa ut ballonger som kan fokusera på olika områden i stan. Dessa skall då finansieras med reklamintäkter från företag.

Heklsingborgsbladet skriver de blir tvungna att gräva upp Drottninggatan i Helsingborg och låta den vara avspärrad i två år.

Västerbottenkuriren skriver att EU bestämt de skall placera ut en halv miljard mygglarver i Umeälven för att få upp beståndet av myggor igen.

Vi har även danska grannar som skriver en hel del. Berlingske skriver att en hemlig kaffeklubb på slottsholmen i Köpenhamn bestämt att de skall flytta folkmötet från Bornholm till Lidholmen i Köpenhamn. Orsaken skall vara att folkmötet, helt enkelt, blivit för folkligt och att man därför flyttar det och byter namn till mötet. Folkmötet är något som liknar vårt almedalen i Visby som hålls varje år.

BT.dk skriver att Tivoli öppnar för att ta hunden med i de olika attraktionerna från och med den 4:e april. Ansvarig berättar i en video att de har arrangerat säkerheten genom att producera säkerhetsbälten i olika storlekar till olika typer av hundar. De arbetar även på att arrangera för andra husdjur som katter och fåglar att komma upp i attraktionerna.

Politiken.dk skriver att Danskt folkparti kräver de skall riva ner nationalbanken då den ser ut som ett påhitt från Bauhaus och att den skämmer ut den medeltida byn Köpenhamn.

Det dyker säkert upp flera under dagen. Jag ber att få återkomma.

Tagged with:
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på