Detta är en blogg där du har möjlighet att skriva och kritisera din bredbandsleverantör. Allt oftare hör vi internetanvändare som har problem. Om du tittar på bredbandskollen.se ser du väldigt många med dålig förbindelse. Du betalar för 24 Mbit men får bara 6, man betalar för 100 Mbit men får endast 30 och så vidare.
Kom även ihåg att många internetleverantörer slarvar med sin DNS. Det kan löna sig att använda googles dns när du inte ser hemsidorna ordentligt. Du använder 8.8.8.8 plus 8.8.4.4 . Du ser en beskrivning med bilder ute på hur du ställer in denna hos drivrutiner.net>>>

Det finns många nya leverantörer och det skulle vara kul att höra vad ni tycker om dem.

Modem samt bredbandsroutrar kan ställa till med problem. Framförallt om du kör trådlöst och då är det där du skall börja felsökningen. Du ser några tips på felsökning här>>>
De internetföretag vi har åsikter om här är:

3

Bredband2

Bahnhof

Bredbandsbolaget

Comhem

comwiq

Glocalnet

Joors

Tele2 Swipnet

Telenor

och Telia

Hittar du inte din internet leverantör så var vänlig fyll i denna här och vi skall snabbt få upp en sida med din internetleverantör.

Ge ditt omdöme på din bredbandsleverantör och kolla vad andra tycker>>>

Jag som driver den här bloggen heter Björn Larsen och har sett mycket bredband, faxmodem och adsl under min livstid. Jag har även hjälpt många förtvivlade datoranvändare med deras nätverk, skrivare, datorer, skärmar och mobiltelefoner. Tycker du jag saknar någonting eller vill jag skriver någon typ av manual, kritik på någonting så skicka mig gärna ett mail via björnlarsen.se  . Här ser du även telefonnummer för att komma i kontakt med mig. Observera, jag kan inte ta telefonen alltid men jag skall göra vad jag kan för att svara dig dagtid.

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på