3 har fått bra omdömen från många sidor. Ser ut att vara det billigaste mobila bredband vi har i Sverige idag. Men det finns fortfarande problem ute vid kusterna och norrland. Du har möjlighet att beställa 3:s mobila bredband genom comhem och några mobiloperatörer. Skriv lite vad du tycker om din uppkoppling. Klicka på stjärnorna för att ge ett betyg från 1-5.
Välkommen.

Jag fick en fråga om numret till supporten. Den hittar du ute på ring vår kundservice>>> och här hittar du nummer 0735 300 400 för privatpersoner och 0771 735 311 för dig som är företagskund.

 

4 Responses to 3 mobila bredband

 1. Isanova skriver:

  Sitter just nu ute på Bohus-Malmön (Skräddarviksvägen 7, Bohus-Malmön, Sverige)och är ansluten via 3Bredband Plus. Modem: MF680.
  Mycket ojämn hastighet. Varierar från 1kbit/s upp till 3Mbit/s(!) Tyvärr ligger hastigheten för det mesta ganska lågt. Även stor variation under dagen.

  Åkte buss från Göteborg upp till Malmön förra veckan och hade nästan konstant runt 2Mbit/s ända fram till området efter Kungshamn mot Malmön.

 2. pilegarden.se skriver:

  Har sett att den fungerar men inte ute på landet. Fungerar så jag ger den en trea.

 3. tradilus skriver:

  Jag har haft det jobbigt med Tre sedan september. Massor av samtal, routern har bytts ut men kvarvarande är det problem med hastigheten. Jag har börjat blogga om detta för att hålla koll på vad som händer i frågan.
  https://tre-pa-en.blogspot.se/ – välkommna!

 4. Berra skriver:

  När det gäller teckande av mobilabbonnemang skall du passa dig för 3. Se vad GP skriver efter att en ung kille tvingats teckna abbonnemang hos, bland annat, dem.
  Du har inte möjlighet att ångra dig. Ger dåligt betyg för 3.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på