Jag kunde inte motsta ett erbjudande pa ica maxi. En samsung galaxy gt-i5500 for 499 kr inklusive ett ars surf. Detta med telia refill kontantkort. Har inte fatt sjalva telefonen att fungera annu men surfa via tradlost, gps och skype gar fint. Jag aterkommer senare med mer kritik.

Tagged with:
 

7 Responses to Provar att blogga fran en samsung galaxy.

 1. el skriver:

  Efter att ha ringt och pratat med en Karl på Telias support fick jag förklarat att dessa nya smartphones inte frågar efter pin-kod. Jag hade provat med ett simkort från ett annat telia-abonnemang och detta frågade efter pin-kod så jag tänkte simkortet som följde med här inte gick att använda. Jag vet inte vad som hände men plötsligt kunde jag använda telefonen för att ladda kontantkortet. Nu fungerar det mesta på den. Verkar som om telia-supporten på mobil har mer att ge än adsl-supporten.

 2. drivrutiner.net skriver:

  Får du allt att fungera med gps, skype, telefon och surfning? Hur var detta med fri surf?

 3. el skriver:

  Jodå, allt fungerar tycker jag. Har inte hunnit prova bluetooth ännu men skall se om jag hittar en bluetooth.laddad enhet att köra mot. Jag pratade med telia support och de berättade att jag hade 1 årskort på denna där jag kan köra 0,5Gbit per månad och 5000 sms per år. Så här står det ute på Telias hemsida Årskort Sms och mobilsurf
  Årskort Sms & Mobilsurf

  60 000 sms på ett år fördelat på 5 000 varje månad + 0,5 GB mobilsurf (med en hastighet på upp till 1 Mbit/s) per månad i ett helt år.

  Ladda ditt kontantkort med Årskort Sms och mobilsurf genom Internetbank via telia.se, Ladda direkt via mobilen, i Telias butiker eller hos de flesta återförsäljare.

  Ladda ditt kontantkort med Årskort Sms & mobilsurf så får du Årskort Säker mobil på köpet. Erbjudandet gäller till och med 23 september 2012.

  Gäller sms inom Sverige och till svenska mobilnummer.

  Pris: 899 kr
  Så det måste ju säga att jag, i princip, kan ringa gratis från mobilen med hjälp av skype. Jag skall bara ta reda på hur mycket trafik skype drar men tycker det borde räcka för att ringa något samtal varje dag. Jag har provat 3G och det fungerar, för det mesta, tillsammans med skype. Gps använder google-maps med några tillägg och har även en röst som talar om för dig när du skall svänga och så vidare. Nej jag tycker detta låter som ett bra köp för 499:-

 4. el skriver:

  Den enda saken jag är lite kritisk mot är batteriet. Kör du utan laddare och använder mobilen får du räkna med att ladda om den varje dag. Du kan få den att hålla lite längre genom att slå av trådlöst nätverk. Hör andra med Samsung Galaxy har samma problem. Res alltså inte utan laddare.

 5. gbg skriver:

  Tycker det verkar vara ett vanligt problem med de nya smartphones detta med dåligt batteri. Samsung galaxy får skyhöga betyg ute på IDG >>>. Ändå klarar den bara 4 timmar med trådlöst. Sedan är det även lite märkligt att en modern smartphone som inte har 4G får dessa betyg. Tycker att de nya dyra smartphones för 5-6000 kronor väl borde ha detta.

 6. citygbg.se skriver:

  Ja, det där med batteritiden är tyvärr ett vanligt problem med smartphones. Ser Huawei har lanserat en smartphone med hela 1930 mAh på batteriet. Att jämföra med en Samsung Galaxy som bara har 1200. Modellen heter Huawei Honor och får fina betyg ute hos Nordic Hardware, M3, Ljud och bild, MAC pRO OCH mOBIL. Se mer på MyNewsdesk>>>

 7. […] något via telefon har du alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar inom Sverige. Men se upp. Jag beskrev i ett tidigare inlägg om en samsung med telia kontantkort där jag fick ett års gratis surf med 3G för ett pris av 499 :- med telefon.   […]

Kommentera

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på