Comhem ser ut att ha tappat kraftigt senaste halvåret och hamnar nu på endast 3 stjärnor. 2013 och 12 var ju bredband2 samt comhem ganska jämna men nu går bredband 2 kraftigt ifrån med nästan en stjärna.

Nytt för i år är bravo bredband och jag har börjat undersöka deras kundservice. Jag är inte imponerad ännu. Det jag gjort är att jag har skickat en förfrågan via mail till supporten på grund av jag fått så många frågor angående deras smtp(utgående email). När du använder en egen domän på grund av att du, eller någon annan,  satt upp en hemsida är du, för det mesta, tvungen att använda bredbandsleverantörens smtp. Många leverantörer gör detta för att undgå all dessa spammare som finns överallt och har då mycket lättare att stänga av missbrukare.

Jag vet ännu inte hur deras policy ser ut då jag inte fått något svar tillbaka. Kanhända de inte använder så många personer då det ju är något av det billigaste nätet på lina vi har idag. De skriver du kan få 100/100 MB för endast 99 :- per månad och det blir svårt för andra att slå. Läs mer här>>>

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på