Mybeat är ännu en mobilaktör som väl främst vänder sig till dem som bara vill surfa billigt. Jag vet dock inte om det blir så mycket billigare då, om du jämför med andra abbonnemang, så får du betala 49 öre per minut när du ringer. Jämför det med telia, telenor, Fello,  eller comwiq har du ingen avgift för samtal om du köper abonnemang. Dessa sista mobiloperatörer tar även 249 kronor per månad med lite olika surfmängd.

Mybeat har även de andra abonnemang med 100 minuter och 100 SMS samt 4 GB surf i paketet för 119 :- i månaden, 8 GB Surf 1500 min samtal  & 1500 SMS inkluderat för 249:- samt 7 GB surf där du betalar 49 öre per minut i samtal för 129 kr per månad.

Mybeats billigaste abonnemang erbjuder 2 Gb surf samt att du får betala för dina samtal med 49 öre per minut för 59 kronor per månad. Kanske kan vara något för dig som aldrig ringer utan bara svarar på samtal. Om så är fallet är detta det billigaste abonnemanget jag sett hittills. Mybeat använder telenors lina och kanhända det är därför det är billigare. Enligt supportsidorna får du 4G där telenors nät täcker detta. det vill säga bor du ute på landsbygden skall du nog välja någonting annat.

Har du provat MyBeat? Skriv vad du tycker.

[edit] Jag ringde upp supporten för att jag först inte hittade någonting om 4G vilket jag gjorde efter att ha letat på supportsidorna. Jag lade därför på. Det som förvånade mig var att supporten faktiskt ringde upp mig någon timma senare. Därför ger jag ett bra betyg till supporten här.

Jag fick även ett annat samtal där jag fick föklarat för mig att om du vill ha extra surf, utöver de 7 eller 8 Gb de större abonnemangen har, så kan du få 3 Gb för endast 89:- extra i månaden.

 

Tagged with:
 

One Response to Ännu en mobilaktör försöker ta andelar

 1. Fredrik skriver:

  Hej!
  Tack för att du skriver om oss!
  Vi har Telenors täckning med 2G, 3G & 4G!
  Här kan man söka på sin adress i vår täckningkarta, och se täckningen där man bor.

  http://mybeat.se/om-my-beat/fordelar-my-beat/telenor-tackning

  Mvh

  Fredrik
  My beat

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Denna webbplats använder cookies. Läs mer här. Tillåter du ej cookies så klicka på